Știe cineva cât ajunge la rar modificarea in carte pentru dimensiuni cauciucuri ?

Volkswagen Tiguan cauciucuri jante rar
4 Raspunsuri

Pretul variaza de la un Rar la altul, dar nu mult, intre 90-110 lei. Ca sa iti treaca orice dimensiuni aditionale in CIV, trebuie ca acestea sa fie OK, adica sa fie prevazute de producatorul VW ca fiind potrivite pentru masina ta. Daca vrei sa nu mergi degeaba si sa te refuze inginerul de la RAR, spune-ne ce dimensiune vrei sa omologhezi si ce an si motorizare este Tiguanul tau. Aici stim tot!

marianAd
245/40/18 dimensiunea . Tiguan 2010 2.0 TDI 177 hp
marianAd
Am in carte 235/35/18 deja
Adrianc1997
Este clar, 100% nu o sa iti treaca aceasta dimensiune. Nici nu te duce, ca nu vei rezolva. Nu merge nici cu pile la nivel inalt, sunt cu ochii pe ei si isi pierd job-ul cei care trec dimensiunile care nu au fost omologate de VW pentru aceste masini.
Adrianc1997
Am mers eu cu foaie oficiala de la reprezentanta, stampilata si tot, anexe peste anexe si a zis inginerul RAR: nu mi le da, poti sa te folosesti la WC. Eu iti trec doar ce avem noi in sistem ca se poate pentru VIN-ul tau. Asta e, luam anvelopele care trebuie sau umblam la risc. In caz de accident, sunt firme de asigurari care la constatare de uita ce anvelope sunt pe masina vs ce este trecut in CIV.

A reușit cineva sa omologheze 19 inch pe motor de 2.0 140cp??

Lazărcrist
Pai cum, tu nergi cu jantele pe 19 neomologate? 🧐
istratucVeacesla
Era o curiozitate ptc știam ca doar de la 170cp in sus se pot face

Colegul dute la VW cu actele masini sa iti dea o hartie si cu ea te duci la RAR primesti o hartie si te duci la inmatriculari și iti trece in talon toate dimensiunile care le ceri la reprezentanta si sant prevazute pentru Europa si Usa.

215/65 R17 se poate pe tiguan 2.0l 140 hp 4 motion din 2013?
Adauga Raspuns