Polo 1.2 benzina moare motorul foarte repede si cand o pornesc incepe sa tremure. Ce ar putea avea?

Volkswagen Polo trepideaza benzina motor
8 Raspunsuri

Bujii, fise bujii sau bobina inductie..

Cel mai probabil o bobina de inductie defecta (una dintre ele). Le poti schimba pe toate daca sunt originale de cand s-a fabricat masina pentru ca iti vor cadea pe rand.

Bobinele de inductie. Nu mai porniti masina pentru ca riscati daune serioase la motor. Momentan functioneaza in 2 pistoane. Personal am pus bobine de inductie Bosch, 120 lei bucata (sunt 3) si de atunci nu am mai avut probleme. Recomandat sa le schimbati pe toate 3 odata. E o problema specifica benzinarelor aspirate. Eu am avut 1.2 12v de 63 cai.

Bujile asa am patit si eu

Nu este de la bujii, am pus noi. Eu ma gandesc sa nu fie de la filtre.. sau nu au treaba?

Bobina de inductei suta an suta.una din cele trei

Cam asa arata bobinele de inductie .... sunt diferite .... cred ca asta e problema

Salutare si eu am un polo 1.2 AWY am schimbat tot ce este posibil buji,bobine inductie....si tot degeaba am inversat fisele intre ele imi da eroare mereu p0303 pe cilindrul 3 bobina de inductie,cand scot clama de la bobina cu motorul pornit de pe fisa 1 si 2 motorul da sa moara cand scot de pe bujia 3 nici o reactie... cand scot iar clamele de pe injectoare cilindru 1 si 2 tot asa da sa moara motorul la.cilindrul 3 nici un efect am impresia ca sunt supapele de la chiuloasa altceva nu se explica mda si vesnica sonda lamda si katalizatorul dar asta nu are de a face cu trepidarea motorului ca nu lucra cilindrul 3 masina si cu katalizator.infundat merge motorul rotund.
Adauga Raspuns