Am o problema Skoda Fabia 1 1.4 14v in loc de aer rece vine aer cald doar când o calc mai tare. De ce ?

Skoda Fabia ac fabia1 ventilatie
6 Raspunsuri

Compresorul

dani_Saito2013
Fără clima pornită... Doar ventilația pornită...

O ramas blocat pe deschis

Așa am pățit și eu am schimbat termostatul și sa rezolvat

AlecuM
Măi Dane, termostatul dă alte probleme, cea mai principală este că nu băga căldură iarna când rămâne blocat pe deschis sau îți fierbe vara când rămâne blocat pe închis. Mai există înăuntru in cutia de amestec și preparare aer ptr habitaclu, un termostat la calorifer cu comandă electrică(un robinet de fapt) cum spune și Marian Manolache care dacă nu închide caloriferul îți bagă aer cald. Apoi poate fi o defecțiune a AC, poate și vreo clapetă in cutia aia, poate un senzor defect care îi spune calculatorului că înăuntru sunt -20°C, iar tu când setezi 20°C este normal să îți bage căldură. Eu am avut problema asta și nu pleca compresorul. Sunt multe cauze posibile, dar dacă nu le stăpânești te rog respectuos nu pune oamenii pe drumuri greșite.

Dute intrun service pentru o verificare amanuntita ,plus revizuieste postarea ca altfel ai sa primesti solutii de rezolvare care nu isi au rostu in problema ta.! Revino aici dupa rezolvare,si eu sunt curios!

Daca apa nu iti creste mai mult de 90 grade .. si atunci cand pornesti AC iti baga rece, in rest iti baga cald.. este motorasul care comuta de pe cald pe rece si invers, mai exact codul V154. Poti verifica usor printr-o diagnoza.

Posibil și vreun senzor interior defect. Eu așa am avut, unul care îi zicea calculatorului că în mașină am -20°C și nu pornea AC. Mergi la tester.

manolacheMa
Zici de senzorul de la vaporizator .. G263..
AlecuM
Uite-l !
manolacheMa
Da.. g263.. senzor de vaporizator.. nu trebuie tot bordul dar trebuie cu grija
manolacheMa
Este un rezistor de 10ko daca nu ma insel si este frecvent problematic la skoda.. 30 min la schimbare pt cineva care stie ..
Adauga Raspuns