Astăzi am ramas fara frane din cauza conductelor ruginite

Renault Megane frane rugina

Masina este din dec. 2007, cu 135.000 km.
Se pare ca sunt destul de multe cazuri la Megane 2.2.

15 Raspunsuri

Din păcate este o problema bine cunoscuta. Poate fi prevenită foarte ușor dacă ai un mecanic bun care nu e interesat să facă doar bani de pe urma ta, sau daca faci ITP pe bune sigur îți zice cel de la ITP că ai conducte ruginite și ar trebui schimbate.

Nu stiu cum oi fi trecut tu itp-ul la mine a intrat sub ea si sa uitat sa vada in ce stare sunt discurile de frana conductele si furtunele

Ar trebui verificata mai des, si nu ramaneai fara frane...

Și la symbol sunt la fel,eu le-am înlocuit cu cupru

Nu ti-a indicat in bord? Cheița + stop parca era? La fel a fost și la mine, am înțeles ca este un senzor la lichidul de frâna și când trece sub minim te atenționează. Eu așa mi-am dat seama. Le-am schimbat cu unele din cupru și acum totul e ok.

Eu acum 2 ani ,exact pe stand la ITP a crăpat o conductă. Am dus mașină la mecanic și mi-a schimbat ambele țevi, am pus de cupru, nu e mare filosofie.

Conducta de cupru si facut tot traseul

A mea e din 2006, și le-am schimbat anul trecut ( cupru ) !

E Sedan? Parca la cele făcute in Turcia e problema asta.

laguna mea e din 2001 si are conductele intacte...nu stiu din ce cauza😉

Fa țevile din cupru și scapi de problema, și eu am avut problema asta mi a luat 400 lei 300 țevile 100 montaju

Mecanicul meu mi-a depistat problema înainte de a avea probleme, le-a facut noi, cu mufe noi si din cupru, tevile+ schimbarea lichidului de frânare. Tot deranjul a costat 200 cu tot cu manoperă.

Ovidiu
Lasati si voi niste date de contact ale mecanicilor care v au inlocuit conductele. Poate au si alti oameni nevoie si nu gasesc meseriasi

Atentie cand pui altele ,punele in suport ca daca nu se freaca de caroserie si apoi crapa iara ! Ps:iti spune Stan Patitu':)

Eu am ramas pe drum fara frane la symbol . Norok k nu aveam viteza . Conducta ruginita plina de pori. Acum e la mecanic am cumparat din cupru la metru, le bercuieste mecanicul si schimb toate conductele de frana cap coada

Poate lasati si voi datele de contact ale mecanicilor care v au inlocuit conductele. Multumim.
Adauga Raspuns