De ce nu vrea sa isi faca regenerare automata dupa ce am umplut rezervorul cu aditiv pentru DPF?

Ford Focus diagnoza eroare regenerare dpf

Salutare colegi.Am si eu o foca focus 1.6 tdci 109 cp din 2008 cu urmatoarea problema.Imi apare eroare in bord "Engine malfunction" si este limitata la 3000 de turatii.Am fost la o diagnoza si mi-au zis ca rezervorul de aditiv pentru DPF este gol si nu isi poate face regenerare automata.Ieri am umplut acel vas cu aditiv si mi-a dat cineva cu Foscan din diagnoza initiere sau cv de genul pentru aditiv sa stie ECU ca a fost umplut.Insa nu vrea sa isi faca regenerare automata.Are cineva idee cum as putea rezolva aceasta problema sa ies din LIMP mode ? Cam ce capacitate are rezervorul acela pentru aditiv ?
Multumesc.

4 Raspunsuri

Rezervorul are 1,8 litri.Eu am umplut rezervorul apoi am pornit mașina și am ținuto 10 minute turnata la 4000 .de atunci 6 luni și 25 k fara probleme

S-ar putea sa nu fie aerisit rezervorul și nu ajunge lichid trebuie cumva sa al aerisesc

Eu am pus cam 500 ml de aditiv in acel rezervor.Nu mergea mai mult...

La mine când am avut "engine malfunction" am recondiționat turbina, am curățat baia de ulei, am anulat E75, am scos sita prin care e alimentata turbina și am curățat și Faptul, filtrul de particule. Acum merge brici. Ford Focus mk2, 2010. Bafta.
Adauga Raspuns