Schimb discurile de frâna pe fata si am oferta pentru ATE,Textar și Zimmerman care sunt mai ok?

BMW discuri de frana

Din ce știu din fabrica vin cu Textar sau ma înșel??

25 Raspunsuri

Originale sau Ate mare atentie la montaj curatat bine butucul

ATE vin, si sunt foarte ok

25.000 km, foarte mulțumit

Am pe masina placute ATE cu discuri Zimmerman si sunt foarte multumit .

Discuri ate cu placute ate fix ca originalul. Daca le pui alaturi nu stii care si cum sunt. Eu asta folosesc si sunt multumit

Sunteti siguri de ce spuneti? ATE pentru E60 sunt realativ slabe sub TRW. Zimmerman iarasi sub TRW. ATE au durata de functionare recomandata 10.000 km si am auzit de multe cazuri de ovalizare la sub 5000 km. Eu am discuri zimmerman si placute TRW cam de 2000 km. Nu sunt cel mai multumit. Recomandat originalele, eu stiam ca sunt Bilstein. Dar doar din povesti

Eu folosesc la un f11 525 din 2015...Zimmerman fata spate perforate cu placute ceramice jurid ....le am de aproximativ 30000km nu trepieaza la franare inca.

Placutele Ate m au tinut pe fata/spate 55.000 km , de la 180k la 235k. Discuri inca n am schimbat....

Am pus eu discuri Zimmerman si placute TRW (fata/spate) si dupa 2000km incepe sa tremure masina. Nu recomand zimmerman fiind discuri moi si placutele TRW sunt tari.

50.000 km am și eu în momentul de față cu Ate.Masina spune ca ar mai duce 5000.Discurile nu le am schimbat încă.

Recomand ATE , Zimmerman sport dupa 6000 s’au ovalizat

ATE cu placute ATE Ceramic am pus eu pe 7le meu si sunt ft multumit.

ATE

Discuri Zimmerman dupa aproximativ 7000 km ovalizate.. Tremură destul de tare la frânare 😠😔

Discuri zimmerman si placute brembo 10k si nu misca/aude/trepideaza nimic 👌

Originale.

Ca tot e vorba de discuri si placute, nu inteleg de ce le schimbati chiar si mai des decat uleiul, sunt facute in Romania sau stati cu piciorul pe frana, care e motivul? .,-!?

Sincer Zimmerman in nici un caz,mai cele sport sunt de căcăt,recomand OEM

Zimmermann, 15.000 km, nicio problema cu ele.

Pe f25(x3) am pus ate fata s-a ovalizat spatele nu. Apoi am pus doar originale si am avut mai multe si f10 lci etc pe original nu am avut probleme

pune oem ca nimic altceva nu va tine. textar is o mizerie.

Toți care va plângeti ca ati schimbat discurile la 90% dintre voi s-au ovalizat datorită vouă pentru ca in primii 200-300km nu trebuie "abuzata" frâna.

ATE este echipament pt OEM BMW.

Ate power disc + ate ceramic, foarte bune mai ales daca sunt un pic incalzite, praf placute aproape inexistent, iarna, cateodata vei avea un mic scartait din cauza placutelor. OEM sunt mai slabe decat combinatia asta. Si nu vor fi probleme de ovalizari.

Eu merg pe 35xd cu Zimmerman perforate si placute ate ceramice , am 10k si ceva cu ele , sunt foarte multumit nu scartaie nu vibreaza , se comporta excelent si franarea e mult mai buna fata de cele ate pe care le-am avut inainte.

Adauga Raspuns