Problema bluetooth, functioneaza pentru apeluri dar muzica de pe telefon nu se aude

BMW X3 bluetooth muzica apeluri

Buna! Am intampinat o ciudatenie privind folosirea Bluetooth pe BMW X3-ul meu (2012) si anume functioneaza pentru apeluri care se aud in masina. Daca vreau sa se auda muzica de pe telefon, nu functioneaza, desi pe telefon imi arata ca reda in BMW, iar pe BMW apare conectat. Totusi, se aude in BMW doar radio si muzica de pe CD, nu de pe telefon. Aveti idee de la ce at putea fi?

4 Raspunsuri

Încearcă cu alt telefon sa vezi dacă face lafel și atunci îți dai seama la care din ele este problema

Pana acum câteva zile eu aveam un samsung și mergea totul bine , acum am iPhone și când ascult muzica pe YouTube nu pot schimba melodiile de pe butoanele de pe volan , ba se conectează apoi dintr-o data se deconectează de mașina

Iar la conexiunea bluetooth imi arată ca este conectat și pentru apeluri și pentru muzica , apoi am încercat din nou cu samsungul și nu face lafel

Am verificat pe site si vad ca telefoanele mele apar a fi compatibile. Unul e Samsung Galaxy S7. Tu ce Samsung folosesti?

La ambele mele telefoane nu se aude in BMW decat pt apeluri, nu pt muzica.

https://www.bmw.com/en/footer/software-updates.html

Multumesc pt ajutor. Am reinstalat software-ul si am selectat device-ul din MULTIMEDIA.

Acum merge perfect! 🙂

Liviu
Sal am și eu aceeași problema la BMW X3 f25 nu pot asculta muzica prin bluetooth cred K de când am deblocat sa văd video in timpul mersului îmi zici și mie mai exact cum ai făcut ??
Adauga Raspuns