Mi-a aparut o eroare la DRIVETRAIN pe un BMW X3 2014 f25 ?

BMW X3 eroare drivetrain f25

Aveti idee de la ce ar putea fii?

Bogdan
buna ziua, am o problema cu un BMW X3 - an 2015 , motor 2.0 - 190 cai. uneori cand apas pana in capat pedala de acceleratie , apare eroare drivetrain malfunction, imi ia toata puterea , daca apas OK masina isi revine si merge mai departe. Mai face o chestie , tot asa cand apas pedala masina se tureaza dar nu tasneste, fara sa dea nici o eroare, doar din a 2 a a 3 a pedala merge. Am fost la service si au pus un tester pe ea , au zis ca sonda Lambda ii problema , am schimbat o si tot asa face. Erorile nu raman in bord. ati mai patit vreunu asa ceva, multumesc!
7 Raspunsuri

Salut ... și mie îmi apare aceasta eroare și mașina îmi scutura .. in momentul de fata mi-am desfăcut cutia .. sa i schimb convertizorul .. a ta nu scutura ? Așa motorul și cutia scutura cu zmacituri ?

avramBogdan2000
Masina se comporta absolut normal din toate punctele de vedere
Claudiu_Ion
Nu cred ca are treabă cutia cu eroarea asta, exact cum a zis colegul probabil problema e la supapa egr sau dpf, cel mai bine pui tester ul pe ea sa vezi exact.
avramBogdan2000
Dpf nu ar trebuii sa fie infundat deoarece am fost plecat in grecia si am mers destul de turat..
ionutt1995
Daca nu isi face regenerare automat poate face figuri
ionutt1995
Principala cauza la zmucituri e EGR ul, fara tester insa nimic nu e sigur. In al doilea caz smuciturile mai sunt din cutia de transfer
avramBogdan2000
Va multumesc tuturor ! Apreciez.

Verifica pe tester. Teoretic, EGR Valv infundat, DPF nu-si mai face regenerare, sau probleme la geometria turbinei...

La mine a fost bobina de la electeoventilator... Nu nai pornea electriventilatorul si se incalzea motorul...

La mine a fost DPF, nu a mai facut regenerarea (95% gradul de incarcare). Pe tester aveam eroare si pe DPF si pe turbina. Reprezentanta mi-a zis ca o ia turbina pe ulei incet. Le-am dat jos pe amandoua am curatat DPF si turbina am dus-o la verificat si era in regula.

FILTRU DE PARTICULE. Am avut si eu aceasta problema. De la reprezentanta mi sa spus ca este colmatat 98% si ca trebuie inlocuit, ca pret era 10.000lei. Am fost la un alt service care se ocupa de dpf si anulari dpf, mi sa spus ca este colmatat 38% si sa incercam regenerare fortata si mi-a reusit. A trecut 2 ani si numai am mai avut probleme. X3 F25 2012

Acum 3 saptamani am avut acelasi mesaj, a fost EGR, am mai mers vreo 40 km si s.a infundat filtrul de particule, cost egr + curatat filtru de particule 1200 lei, acum merge foarte bine.

La filtul de particule s.a format doar un dop la intrare, s.a curatat usor.

Adauga Raspuns