La viraj maxim in mers se simte "un patinaj" pe pamant la roata, ca atunci cand mergi pe zapada

Audi A4 viraj roata

Am schimbat kit ul de articulatii+bieleta directie+geometrie. Mentionez ca se auzea si inainte de a schimba kit ul.. piesele fiind foarte uzate am crezut ca era de la asta, dar nu. Mentionez ca roata nu atinge bara sau altceva. Pareri?

12 Raspunsuri

Și euam aceeași problema dar nu îmi dau seama de la ce

Quattro??

Aceeași problema și eu

Posibil cauciucuri uzate

Ce anvelope ai? Am patit asta cu Bridgestone turanza er300

Eu am Torque All Season ,noi nouțe, 225 45 17 pe B7 iar când virez maxim stânga se simte pe partea dreaptă ca și cum aș avea pană. Cu gumele de vară care le am avut înainte, uzate peste 90% 235 45 17 Hanckok tot așa am pățit, menționez că toată direcția inclusiv telescoapele si arcurile sunt schimbate din august, nu găsesc explicație, plus că reglajul direcției este recent făcută și roțile echilibrate.

Asa face si la mine la viraj maxim. Mai ales cand dau cu spatele. Simt cu se muta intr-o parte masina. Probabil asa fac ele. Nu imi explic. Si cu cele de 17 de vara cu cauciucuri continental si cele de iarna pe 15 cu cauciucuri michelin.

La mine se simtea cum s-ar misca roata putin, sau aluneca. Dupa ce am schimbat bratele nu mai face.

Aceeași problema și la mine! Nu s-a schimbat nimic după înlocuirea pieselor la suspensie. Anvelopele sunt aproape noi

Am avut eu problema asta , CASETA DE DIRECTIE este cauza.

FUZETA!!! Am pățit-o la fel.. a fost lovită mașina pe partea in care simți ca ți fuge roata..

Aceeași problemă o mai are cineva in partea din spate ? Nu la masina mea dar la a lu' tata face exact la fel doar ca de spate cand virezi stânga..!? Nu gasesc cauza cu tot ce trebuie schimbat pe masina !

Adauga Raspuns