Parere Skoda Octavia 3 2016 break ,1.6 tdi,110 cai ?

O parere in legătură cu motorizarea, daca e buna, ce probleme pot apărea.Multumesc

10 Raspunsuri

Nu recomand 1.6 tdi, mai bine iei 2.0

Depinde ce vrei să faci cu ea. La un consum de 4.8 ,ce este rău. Revizia cu schimburile făcute la timp și totul este ok. Corect un motor de 2.0 este mai puternic...... Eu am 1.6 tdi cu 110 CP și nu mă deranjează.

Am niște date primite de la reprezentanta, motoarele fabricate după 2914, de 1.6 au niște noutăți, o turbina altfel realizata, nu mai trebuie sa schimbi la 3 000 ture, EGR mai bin realizat, cea mai noua chestie este pompa de apa care are un cuplaj comandat de calculator când apa are 90 grade, asta înseamnă că în 5 km iarna începe sa bage aer cald în mașină și temperatura ajunge foarte repede la 90 grade. Și în aceasta perioada, după 2014, cutiile automate DSG sunt puse la punct.

Am luat eu o skoda octavia 3 break, 1.6 110cp in noiembrie anul trecut. An fabricatie 2017, km reali 210k.. in prezent am 235k km si sunt super multumit de ea ( masina de munca ). Motorul de 1.6 este destul de ok.. nu e cel mai rapid .. dar nici nu mori rugandu-te sa accelereze.

Daca nu vrei sa faci raliu , e ok.Intre timp s-au mai rezolvat din problemele de la prima generatie.

E ok. Sunt mulțumit de motor cod CRKB. Tot varianta combi. La fel am fost puțin circumspect în ceea ce privește motorul de 1.6. Mașina o am de anul trecut din iulie. Bafta multa.

10000 euro face in prezent

Cumpara-ti ce vrei. La 1.6 poti sa ii faci stage 1 si ajunge pe la 140 de cai, ceea ce este suficient avand in vedere drumurile noastre. Consumul este bun, impozitul mic, asigurarea la fel. Eu am 1.6 pe O2 fl si nu am pb. Am si volanta cu masa simpla pt ca am start/stop si nu am pb. Sunt bune. Intreaba pe unul care are 1.6 nu pe cineva care viseaza motoare de 3000 si 5000 de cai si cumpara piese de la dezmembrari sau starline/ qwp/ itn sau altele de stirile de la ora 5...

Si eu adusa anul trecut in august din DE la 160k. Nicio problema. Facute prima distributie si revizia in reprezentanta. Schimbate placutele de frana si cam asta e tot. Pentru mine e de familie si vacanta si nu am ce sa ii reprosez, dar dc alergi merge un 2.0 l.

Salut Am luat o skoda Octavia 3 cu motor de 1,6 și cutie dsg și am o intrebare De fiecare data când merg cu ea și după pe o opresc ventilatoarele de la motor merg în continu chiar dacă clima este pornita sau oprita. Este normal sau nu? Mulțumesc anticipat
florea886rea@gmail.com
Atenție mare la nivelul de ulei,atunci când oprești motorul și ventilatorul continua sa funcționeze în ai mult că sigur ai întrerupt regenerarea,eu am albit din aceasta cauza.Am luat un obd ptr a urmării regenerarea,acolo am dat de alte semne de întrebare
Adauga Raspuns